Skip directly to content

Schrijf je in bij huuringent!

Ben je geïnteresseerd om te huren via huuringent? Schrijf je in en geef ons je voorkeuren door qua ligging, aantal slaapkamers en type woning. Schrijf je online in en bezorg ons alle nodige info.

Je kan ook inschrijven op onze zitdag op woensdag tussen 14u - 17u in de Voldersstraat 1, Gent. Wil je komen tussen 17u en 18u? Maak dan eerst een afspraak via 09/269.69.69 of info@huuringent. Breng dan zeker alle nodige documenten mee.

Je vindt alle info terug in onze brochure.

Een inschrijving als kandidaathuurder verloopt in 2 stappen: 

Stap 1: Registratie 

In een eerste stap vragen we jou enkele basisgegevens. Deze gegevens hebben we nodig om je op de hoogte te houden van woningen die interessant zijn voor jou.

Meld je aan en vul al je contactgegevens in.

Let op! Je bent nu geregistreeerd bij huuringent en je kan uitnodigingen ontvangen voor nieuwe woningen die we verhuren. Als je die effectief wil kunnen huren, is het belangrijk dat je stap 2 doorloopt en onze alle nodige documenten bezorgt.

Stap 2:  inschrijving

Omdat huuringent verhuurt op basis van een objectief toewijssysteem is het belangrijk dat we nagaan of al jouw gegevens correct zijn geregistreerd.

Daarom hebben we deze documenten  nodig:

  • bewijs netto inkomen laatste 3 maanden

  • recent attest gezinssamenstelling**

  • recent attest woonhistoriek**

Wil je met meerdere personen huren? Neem dan zeker van iedereen alle documenten mee.

De inschrijving is pas volledig als alle gegeven zijn ingevuld en als alle gevraagde documenten en attesten zijn afgeleverd.

 

** Het attest gezinssamenstelling en woonhistoriek kan je vinden bij de dienst burgerzaken van je huidige verblijfplaats.