Skip directly to content

Referenties

Huuringent bestaat binnenkort 5 jaar en we blijven groeien. Tegen eind 2017 zullen we circa 175 'verhuringen zonder kopzorgen' gerealiseerd hebben. We verhuren zowel studio's, appartementen en huizen. Dit is telkens ongeveer 1/3de van het totaal aantal wooneenheden.

Hieronder lees je enkele getuigenissen van eigenaars en kan je een aantal referentiewoningen zien.

Eigenaar huis in de Haanstraat 

Huuringent is mijn veilig optie in het verhuren.

Eigenares huis in de Spoorwegstraat

Ik verhuur makkelijk en betrouwbaar!

Eigenaar pand in de Burgstraat - pand met 19 gerenoveerde studio's

De samenwerking met Huuringent loopt bijzonder vlot. Al van bij het overleg over de hoofdhuurovereenkomst (en dito huurprijs) tot op vandaag bij de opvolging van de verhuring kan ik rekenen op een bereikbare en betrouwbare hoofdhuurder. Daarenboven kan ik er op vertrouwen dat de huur stipt betaald wordt, heb ik niet zelf moeten zoeken naar huurders en volgen ze de verhuring goed op. Dit bijvoorbeeld in aanvangsfase met de opmaak en opvolging van een duidelijke plaatsbeschrijving. Huuringent zorgt dus inderdaad voor chemie tussen huurder en verhuurder."

Eigenaars appartement Oscar-Colbrandtstraat

Wij zijn sinds 2014 als verhuurders in zee gegaan met huuringent en hebben daar nog geen seconde spijt van gehad. Gezinsuitbreiding dreef ons destijds van een appartementje middenin de bruisende stad naar een boerderijtje op het platteland. De idee om het appartement waar we zo van waren gaan houden en waar we een gezin werden, permanent van de hand te doen, viel ons zwaar. Alle spookverhalen over particulier verhuren maakten ons echter bang voor deze optie, temeer daar we 150 km verderop gingen wonen. Huuringent bood ons dan ook de welkome gulden middenweg: geen zorgen om een huurder te vinden, maandelijks op tijd en zonder stress de huur gestort, juridische ondersteuning bij conflicten... en dit alles tegen een verwaarloosbare meerprijs. Het argument dat ons echter definitief over de streep trok, was de sociale, menselijke motivatie achter dit project: verhuren zonder discriminatie op vlak van naam, huidskleur, gezinsstatus, ... Zodat het huisje waar wij ooit erg gelukkig waren, nu opnieuw een thuisje kan zijn voor een medemens. Op die manier konden we het stukje Gent dat ons het meest dierbaar is toch meenemen naar het verre Limburg.

Eigenaars studio Stropstraat

Na een paar keer betaal problemen gehad te hebben met huurders namen we contact op met " huuringent " . Dat we onze huur op tijd op de rekening zouden krijgen vonden we positief. Dat we ook mensen die het minder gemakkelijk hebben zouden kunnen helpen was een extra punt. De samenwerking verliep prima. De administratieve en praktische zaken ( o.a. Plaatsbeschrijving) werden door jullie diensten snel geregeld.De huur wordt zeer stip gestort. Bij vragen kunnen we steeds via mail een snel antwoord verwachten.Prima initiatief.